Äntu Gurmee mahebroilerikotlett kuskussisalatiga

juuli 8, 2024

Äntu Gurmee mahebroileri kotleti leiad suurematest kauplustest üle Eesti või osta Äntu mõisa e-poest

ÄNTU GURMEE BROILERIKOTLETT KUSKUSSISALATIGA

Kahele

2 Kikerikii mahebroileri kotletti
90 g pärlkuskussi
6-7 päikesekuivatatud tomatit
10 kiviga musta Kalamata oliivi
1 sl kappareid
2 suurt peotäit rukolat
külmpressitud oliiviõli
sidrunimahla

Keeda kuskuss soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendil olevale juhisele, seejärel jahuta. Eemalda oliividel kivid, haki koos tomatitega peenemaks. Sega kausis kuskuss, oliivid, tomatid, kapparid ning rukola. Nirista peale mõned supilusikatäied oliiviõli ning maitse järgi sidrunimahla. Sega hästi läbi ning lase senikaua maitsestuda kuni kotletid valmivad. Serveeri.

Retsept: Kristina Efert
Foto: Tiit Efert

Kikerikii mahebroileriliha ostukohad: