Menu Nordic Tallink Silja Line kruiisilaevadel: maitseretk läbi Eestimaa

september 29, 2025

Tallinki restoranid kutsuvad pardale maitsenaudinguid kogema. Koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega loodud viiekäiguline maitsmismenüü, mille jaoks on kasutatud Eesti eri paigus tegutsevate väiketootjate parimaid tooteid, sealhulgas ka Äntu mahebroileriliha.

Proovi peakokk Helena Vallimäe loomingut Äntu mahebroilerist: kana-ballotine mustade torbikseente, suitsutatud nuikapsa, nuikapsakreemi, pohlapärlite ja kanaleemega.

Menüü on toidunautijatele saadaval Tallink Silja Line kruiisilaevade Baltic Queen, Silja Serenade, Silja Symphony gurmeerestoranides Chef’s Kitchen ja Bon Vivant alates septembrist 2025 kuni märtsini 2026.

Fotod: Laura Oro (Tallink Grupp)