Kikerikii mahemuna supervõikud

KIKERIKII MAHEMUNA SUPERVÕIKU

Neli võikut

4 Kikerikii mahemuna (M suurus)

4 viilu haputaina röstsaia

2 keskmist avokaadot

1 keskmine punane sibul

10 marineeritud jalapenorõngast, lisaks serveerimiseks, soovi korral

1/2 laimi mahl

soola

värskelt jahvatatud musta pipart

1 tomat

4 külmsuitsutatud lõhe– või forellifilee viilu

meelepäraseid võrseid

Valmista esmast avokaadomääre. Selleks lõika avokaadod pooleks, eemalda seemned, seejärel kraabi sisu välja, pigista peale laimimahl, maitsesta soolaga ning sega läbi. Viiluta tomat, raputa peale soola, et liigne vedelik saaks eralduda (siis ei vetita tomat võikusid läbi). Koori sibul, haki peeneks. Nõruta jalapenorõngad marinaadivedelikust ning haki samuti peeneks. Sega sibul ning jalapeno avokaadomäärde sisse. Keeda munad soovitud valmidusastmeni, ehmata külma veega ning koori. Rösti saiaviilud. Määri esmalt saiadele lahkesti avokaadomääret, seejärel lao peale tomat ja kala, lisa soovi korral jalapenorõngaid. Kõige krooniks säti peale poolitatud munad, maitsesta soola ja pipraga, puista üle võrsetega ning serveeri koheselt!

Retsept: Kristina Efert

Foto: Tiit Efert

Kikerikii mahebroileriliha ostukohad: