UUDIS! Äntu Gurmee grillitooted mahebroilerilihast

Äntu mõisal on uudiseid – meie uued grillitooted ja tulevikus ka teised mahebroileri lihatooted on nüüd Äntu Gurmee nime all. 

Äntu Gurmee sari sündis sel kevadel uusi grillitooteid välja töötades. Tekkis küsimus, et kuidas need eristada kaupluses Kikerikii toodetest. Kikerikii sarjas on lisaks menukatele mahemunadele ka mahebroileritooted: broilerifilee, -kintsud, -poolkoivad, -tiivad jne. 

Kui Kikerikii sarjas on kõik tooted töötlemata ja maitsestamata, siis Äntu Gurmee sarjaga soovime rikastada mahebroileritooteid maitsetega, mis toovad esile hõrgu mahebroileriliha parimad omadused. Samuti kannavad kasutatud maitseained ja ürdid maheda märki.

Nagu ütleb Äntu Mõis OÜ juhatuse liige Lauri Bobrovski: “Uute maitsete timmimine ja testimine on väga põnev, milles osaleb kogu meie kollektiiv ja mis seal salata, ka perekonnad. Mõnikord näiteks on laste tagasiside olnud väga aus ja edasiviiv.” 

Äntu Gurmee sarja esimesed tooted:

Sinepi ja mee mahebroileri pooltiivad
Tšillised mahebroileri pooltiivad
Jogurtine mahebroileri rinnafilee
Klassikaline mahebroileri grill-liha

Äntu Gurmee grillitooted on mahe ja kvaliteetne alternatiiv ökotoidu armastajatele suvisel grillihooajal. Broileriliha on madala glükeemilise indeksiga ja eelistatud nende poolt, kes oma tervise ja keha eest hoolt kannavad. 

Lähitulevikus on lisandumas Äntu Gurmee sarja veelgi tooteid, mille köögikatsed juba käivad ja uusi tooteid on lisandumas sügishooajaks. Üks, mis Äntu Gurmee tooteid ühendab, on kvaliteetne mahetooraine. 

Äntu Gurmee ja Kikerikii brändid kuuluvad Lääne-Virumaal Äntus asuvale Äntu Mõis OÜ-le, kus oleme mahemune tootnud 2008. aastast ja mahebroilereid kasvatanud 2022. aastast. Mahepõllumajandus on teadlik valik, mis aitab meil teha paremaid valikuid kanakasvatuses kanade eluolule mõeldes ja põllumajanduses kanadele sööta kasvatades.  

Äntu Gurmee tooted on valminud koostöös SirLoin OÜ Metsla lihatööstusega Järvamaal.

Äntu Gurmee grillitooteid saad osta Äntu e-poest ja järgmistest kauplustest:

  • Delice Viimsis ja Solarises
  • RIMI Talu Toidab kauplused: Laagri, Hiiu, Haabersti, Sõpruse, Põhja, Mustakivi, Ülemiste ja Pirita
  • Prisma suuremad kauplused
  • Tallinna ja Tartu Kaubamaja Toidumaailm
  • Ökosahver